Sopars Borgians dels Sentits

El 07/07/17, horari: Punt de Trobada(20:45h)a la Plaça Escoles Pies. Comença a les 21:00h.

Es tracta d'una iniciativa en la qual busquem conjuminar història, cultura i gastronomia, en una experiència singular i que sorprengui al comensal traslladant-lo a l'època dels Borgia, però no solament en ambient sinó també en el paladar.

Evarist Miralles “Millor cuiner d'Espanya 2011-2012” serà l'encarregat de dirigir un sopar basat en productes i litúrgies de l'època Borgiana; una experiència completament sorprenent al paladar i en una atmosfera especial que es genera combinant els espais més íntims del Palau Ducal amb la millor música de cambra que acompanyarà la vetllada. El punt de trobada dels comensals serà extern al Palau, així poden passar una tarda pels comerços de la nostra ciutat o prendre algun aperitiu en els nostres restaurants propers, mentre investiguen el lloc marcat com a punt de partida de l'especial vetllada que els tenim preparada.

Horaris, preus i informació important:


Dies 7 i 21 de juliol i 4 i 18 d'Agost 

Preu: 80€ per comensal.

Hora: 21.00h en Plaça Escoles Pies. Si per qualsevol circumstància el comensal es retardara, haurà d'acudir directament a la porta del Palau Ducal dels Borja (21:30h).

Reserva prèvia amb pagament anticipat. Important comunicar possibles al·lèrgies i intoleràncies.