Notícies

El Palau Ducal acull una exposició de la ceramista Antonia Alapont(SaforGuia)

El 30/11/16, horari: L’exposició titulada «Una abraçada al món» s’inaugurarà el proper divendres 2 de desembre a les 19 hores al Palau Ducal dels Borja de Gandia i podrà visitar-se gratuïtament fins al 8 de gener.

La ceramista valenciana Antonia Alapont presenta al Palau Ducal del Borja de Gandia la col·lecció que porta per títol “Una abraçada al món”. Podrà visitar-se al Palau Ducal de manera gratuïta del 3 de desembre al 8 de gener. La presentació es realitzarà el dia anterior a les 19 hores i comptarà amb la presència de l’artista.

L’exposició es un recull d’obres on es mostra la ceràmica com més que un art menor. Es tracta d’una recerca de l’autora, d’un fluir amb la vida: l’equilibri de l’ésser humà que només sorgeix quan cadascú mira el seu interior. Amb aquesta connexió permanent amb el que l’envolta, Antonia ens brinda amb la seua ceràmica una forma plàstica de percebre la realitat més propera.

Resta de notícies:

Noticia SaforGuia: "El Palau Ducal i Potries col·laboren per difondre activitats relacionades amb els Borja"

El 25/01/17, horari: Esta iniciativa sorgeix fruit de la iniciativa de Potries de posar en valor, de cara al Porrat de Sant Blai de 2017, la figura de Pere de Borja i la vinculació del municipi al Comptat d’Oliva i al Ducat de Gandia.

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades (tusnoticiasdelasafor)

El 30/11/16, horari: La iniciativa cultural s'encetarà a partir del 4 de desembre i es desenvolupara els diumenges de manera quinzenal

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades(sociedadypolítica.com)

El 30/11/16, horari: La iniciativa cultural se iniciará a partir del 4 de diciembre y se desarrollara los domingos de manera quincenal.

Pròxims events per a setembre-Octubre: Sopars Medievals

El 26/08/16, en: Pati d'Armes, horari: Més informació pròximament

3ª Edició de les Visites Nocturnes

El 23/06/16, horari: dimarts i dijous de juliol i agost a les 20:30h

pàgines: 1 2 3 4 5 6 7