Notícies

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades (tusnoticiasdelasafor)

El 30/11/16, horari: La iniciativa cultural s'encetarà a partir del 4 de desembre i es desenvolupara els diumenges de manera quinzenal

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; i altres membres de la Corporació Municipal; representants del sector turístic, comercial i del món de les Falles, entre d'altres, han acudit este matí a la presentació de les visites teatralitzades que es faran al Palau Ducal els diumenges alterns sota el títol 'Les Dones Borja i el Ducat de Gandia' amb la intenció de donar a conéixer al públic els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó.

Aquesta activitat, que s'encetarà a partir del 4 de desembre, sorgeix com una alternativa cultural i com a producte turístic que dinamitzarà el centre històric de Gandia.


Els visitants coneixeran els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó

Diana Morant, va agraïr al Palau Ducal la realització d'esta activitat perquè va en la línia "de la nostra política turística que contribueix a la tan reivindicada desestacionalització", ja que es desenvoluparà des de desembre fins abril. Gandia, tal com va comentar Morant, aposta de manera decidida "per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l'esport i amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, gastronòmic, històric i mediambiental. I ací encaixen perfectament les visites teatralitzades al Palau Ducal".


Resta de notícies:

Tancat per a visites la vesprada del 27 de maig

El 27/05/17, horari: vesprada tancat

Noticia SaforGuia: "El Palau Ducal i Potries col·laboren per difondre activitats relacionades amb els Borja"

El 25/01/17, horari: Esta iniciativa sorgeix fruit de la iniciativa de Potries de posar en valor, de cara al Porrat de Sant Blai de 2017, la figura de Pere de Borja i la vinculació del municipi al Comptat d’Oliva i al Ducat de Gandia.

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades(sociedadypolítica.com)

El 30/11/16, horari: La iniciativa cultural se iniciará a partir del 4 de diciembre y se desarrollara los domingos de manera quincenal.

El Palau Ducal acull una exposició de la ceramista Antonia Alapont(SaforGuia)

El 30/11/16, horari: L’exposició titulada «Una abraçada al món» s’inaugurarà el proper divendres 2 de desembre a les 19 hores al Palau Ducal dels Borja de Gandia i podrà visitar-se gratuïtament fins al 8 de gener.

Pròxims events per a setembre-Octubre: Sopars Medievals

El 26/08/16, en: Pati d'Armes, horari: Més informació pròximament

3ª Edició de les Visites Nocturnes

El 23/06/16, horari: dimarts i dijous de juliol i agost a les 20:30h

pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8