Notícies

El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades (tusnoticiasdelasafor)

El 30/11/16, horari: La iniciativa cultural s'encetarà a partir del 4 de desembre i es desenvolupara els diumenges de manera quinzenal

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; i altres membres de la Corporació Municipal; representants del sector turístic, comercial i del món de les Falles, entre d'altres, han acudit este matí a la presentació de les visites teatralitzades que es faran al Palau Ducal els diumenges alterns sota el títol 'Les Dones Borja i el Ducat de Gandia' amb la intenció de donar a conéixer al públic els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó.

Aquesta activitat, que s'encetarà a partir del 4 de desembre, sorgeix com una alternativa cultural i com a producte turístic que dinamitzarà el centre històric de Gandia.


Els visitants coneixeran els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó

Diana Morant, va agraïr al Palau Ducal la realització d'esta activitat perquè va en la línia "de la nostra política turística que contribueix a la tan reivindicada desestacionalització", ja que es desenvoluparà des de desembre fins abril. Gandia, tal com va comentar Morant, aposta de manera decidida "per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l'esport i amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, gastronòmic, històric i mediambiental. I ací encaixen perfectament les visites teatralitzades al Palau Ducal".


Resta de notícies:

CALENDARI NOCTURN 2018

El 08/06/18, horari: ESTIU

PALAUDIOVISUAL 2017

El 26/06/17, en: Pati d'Armes, horari: dimecres i divendres marcats.Estiu 2017.

El Palau Ducal presenta la nova temporada de les Visites Nocturnes d'aquest estiu.

El 19/06/17, horari: del 20 de junio al 31 de agosto a las 20:30 h. Reserva previa.

El Palau Ducal dels Borja acull l'exposició MY FAVOURITES BY JÜRGEN SCHADEBERG 1951-2013 del fotògraf Jürgen Schadeberg.

El 16/06/17, horari: Inauguració: 16 juny a les 20:30h. Es podrà visitar gratuïtament fins al dia 31 d'agost.

Les Nits del Palau: Calendari Nocturn

El 07/06/17, horari: Estiu 2017

Tancat per a visites la vesprada del 27 de maig

El 27/05/17, horari: vesprada tancat

pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8