El Palau Ducal dels Borja presenta com a novetat de l'estiu 2017 “Els sopars Borgianas dels Sentits” dirigides per Evarist Miralles Millor cuiner d'Espanya 2011-2012.

El 27/06/17, horari: Quatre Sopars: En Juliol 7 i 21 i en Agost 4 i 18.

Els Sopars Borgianas dels Sentits suposen una aposta cultural i culinària única en la qual es barregen història, gastronomia, música i un entorn tan singular com el Palau Ducal dels Borja de Gandia. Es tracta d'una primera proposta en la qual el comensal podrà experimentar amb un menú basat en productes i litúrgies de l'època de la important família Borja. Evarist Miralles, millor cuiner d'Espanya 2011/2012 juntament amb la seua empresa El Bollit, ha sigut l'encarregat de confeccionar tan selecte menú, partint d'una extensa documentació en manuals de l'època.
El comensal es veurà embolicat en una sèrie d'esdeveniments que li aniran conduint des d'un punt de trobada fóra del Palau Ducal fins al moment d'asseure's a sopar en un dels espais més singulars del Palau Ducal, passant per un còctel en el Pati d'Armes, projeccions sobre els Borja i un acompanyament musical.
El Palau Ducal proposa quatre sopars al llarg de tot l'estiu 2017. Les dates triades són:


7 de juliol
21 de juliol
4 d'agost
18 d'agost


La venda serà anticipada en la tenda del Palau Ducal dels Borja Gandia o mitjançant transferència, cridant al telèfon 962871465 on es facilitaran les opcions de Pagament.

Per a més informació:

Palau Ducal dels Borja
Tel. 962871465
www.palauducal.com
palauducal@palauducal.com