El Palau Ducal dels Borja acull l'exposició MY FAVOURITES BY JÜRGEN SCHADEBERG 1951-2013 del fotògraf Jürgen Schadeberg.

El 16/06/17, horari: Inauguració: 16 juny a les 20:30h. Es podrà visitar gratuïtament fins al dia 31 d'agost.

El famós fotògraf Jürgen Schadeberg ens presenta al juny la seua exposició MY FAUVORITES BY JÜRGEN SCHADEBERG 1951-2013, una selecció personal que s'estén sobre sis dècades de fotografia documental realitzada per l'artista a Europa, Àfrica i Amèrica.


Jürgen Schadeberg va començar prenent fotografies en 1942 amb tan sol 11 anys i ha continuat fins avui, quan a l'edat de 86 Jürgen treballa activament en una gran varietat de projectes fotogràfics i guiant exposicions i llibres, entre els quals s'inclouen les seues memòries, les quals seran publicades aquest pròxim any al costat d'un llibre fotogràfic sobre el seu poble titulat “Retrat d'un poble espanyol. La Drova/Barx”.La col·lecció que presenta, extreta del seu llarg arxiu, conté un ampli i divers rang d'imatges socials, culturals i polítiques que passen pels anys 50 durant l'Apartheid a Sud-àfrica, els no tan glamurosos anys 60 a Gran Bretanya, la construcció del mur de Berlín en 1961, l'Andalusia dels anys 60, la pobresa i la vida en les granges de sud-africanes en els 90, la tornada de Mandela a la seua cel·la en Robben Island en 1994 (on va passar 17 de les seues 27 anys a la presó) i les imatges de les tradicionals festes a Espanya.


La inauguració de l'exposició tindrà lloc el dia 16 de juny a les 20:30 hores en el pati d'Armes del Palau Ducal i podrà ser visitada de forma gratuïta en la recentment inaugurada sala de Carroç i Centelles així com en l'espai expositiu de l'escala d'accés. L'exposició estarà oberta al públic fins al 31 d'agost en l'horari habitual d'obertura de l'edifici, ocupant així tota la temporada estival.

Més informació:
Palau Ducal dels Borja
Tel. 962871465 – www.palauducal.com – expopalaugandia@gmail.com.